31.08.17

Огляд Audi Q5

На даний момент набирає обертів підготовка до запуску серійного виробництва Audi Q5 2017-2018 в Мексиці. Нову модель можна буде побачити в автосалонах різних країн світу навесні 2017 року на ряду з Audi Q7. Німецька автомобілебудівна компанія AUDI AG створила новий грандіозний проект, який відповідає всім сучасним технологіям.

Модель набула модернізовану платформу та зовнішній вигляд. А також додаткові направлення на підвищення комфорту функції та вдосконалену систему безпеки.

Екстер'єр Audi Q5

Зовнішні зміни транспортного засобу не такі значущі, проте, не залишаються без уваги. Радіаторна решітка отримала іншу форму зі зміненими габаритами. Її масивність створює спортивний вигляд автомобіля. Головне освітлення обладнано світлодіодною оптикою. Передні фари виглядають компактно, мають видовжену форму.

audi-q5

Параметри габаритних фар також трохи змінилися. Автомобіль здобув більш потужний і масивний вигляд, на відміну від попередньої моделі. Збереглися колишні аеродинамічні характеристики і базові елементи стилю. Нова версія підходить для міської та бездорожної їзди.
Салон в результаті змін параметрів машини став більш зручним для пасажирів та містким. Як і всі моделі марки Audi, нова версія створена виробником в своєму стилі, оснащена підвищеним рівнем комфорту і безпеки. Всередині автомобіль оброблений дорогими високоякісними матеріалами. У продажу будуть доступні кілька колірних варіантів обробки салону, підсвітки та режими.
 
У салоні грамотно розташована панель управління. До переваг новинки можна віднести вбудований 12 дюймовий мультимедійний дисплей, клімат контроль, систему електроприводу і інші додаткові функції.

Параметри нового покоління

Рестайлінгова версія Audi Q5 більш значних розмірів, ніж попередня. Салон і багажне відділення кросовера дуже місткі. При збільшенні габаритів, маса оновленого автомобіля зменшилася на сотню кілограм. Даний факт пояснюється наявністю нової платформи.
 
Довжина автомобіля складає 4,66 м, висота - 1,66 м, ширина - 1,89 м. Багажне відділення може вміщати до 1550 літрів. Параметри колісної бази - 2,82 м.

Особливості комплектації

Остаточні складові компоненти комплектацій автомобіля будуть відомі перед початком серійного виробництва для продажу. На основі інформації виробників, модель буде представлена з широким вибором технологічних можливостей. Види комплектації орієнтовані на сучасні переваги споживача. Також можуть бути доступні додаткові функції за певну вартість. Наприклад, можна замовити машину з доповненням до комплектації - підігрів крісел. Дане оснащення додасть 500 доларів до вартості автомобіля.

Основні технічні характеристики

Нова версія буде представлена з різними двигунами. Бензинові і дизельні мотори відрізняються витратами палива, показниками потужності. Кожен двигун обладнаний 8 - ступінчастою автоматичною коробкою передач.
 
Нова полегшена платформа MLM Evo полегшує управління кросовера, і робить його більш стійким на трасі. Також в новій версії присутні новітні сучасні технології, які забезпечують безпеку і комфорт в управлінні.

Цінова політика нової версії

Старт продажів планується навесні 2017 року. Ціна на автомобіль буде залежати від обраної комплектації та технічних характеристик. Наприклад, кросовер з 2-літровим бензиновим мотором базової комплектації буде коштувати близько 42 000 доларів. Максимальна ціна на представлений автомобіль з різноманітним оснащенням буде доходити до 61 000 доларів США.