29.01.14

Volkswagen Passat 7

Перший Passat був представлений широкій аудиторії в 1973 р. Стиль і дизайн першого Passat сконструював Джорджето Джуджаро. Свою назву модель отримала від однойменного вітру Passat, що з іспанського означає - вітер, що сприяє пересуванню. Не дивлячись на те, що пройшло вже 40 років, з моменту запуску продажів, Passat займає лідерські позиції серед інших європейських авто. Перша модель авто була схожою з представленою роком раніше Audi 80. За минулі роки Volkswagen встиг випустити 7 нових поколінь Passat. Остання модель Volkswagen Passat B7 була представлена в 2010 р на Паризькому автосалоні. За 40-літню історію існування моделі, в світі було продано близько 20 млн. авто.

Ви можете купити запчастини на vw passat b6 в Києві або запчастини пассат б7 - за низькими цінами

passat-b7

Характеристики Volkswagen Passat B7

Представлений Volkswagen Passat B7 виконаний в 3 комплектаціях: Trendline, Comfortline та Highline. Основні параметри B7:

  • тип двигуна - бензиновий;
  • обсяг - 1,8 л;
  • потужність - 160 л.с .;
  • кліренс - 165 мм;
  • максимальна швидкість - 210 км/год.

Всі 3 комплектації виконані з двома типами коробок передач: TSI - 6M (6 ступінчаста МКПП) і TSI DSG 7D (7 ступінчаста АКПП).

Особливості Volkswagen Passat B7

Новий Volkswagen Passat B7 зовні схожий з більш дорогим седаном Phaeton. Схожість з Phaeton досягнуто за рахунок схожого дизайну задніх ліхтарів і кузова, з передньої і задньої частини.

Дизайн Volkswagen Passat B7 простий, нічого зайвого і виконаний зі смаком. Внутрішній інтер'єр зручний і строгий. Все що потрібно для комфортного управління авто знаходиться під рукою. Так само в новій моделі Passat B7 відмінна шумоізоляція. У моделі Passat B7 оновлені крісла. Крісла, стали більш комфортними і відмінно тримають спину, що безсумнівний плюс при довгих поїздках. У Passat B7 хороші бічні дзеркала, які забезпечують широкий кут огляду, місткий багажник і просторий салон.

Власники Passat B7 часто стикаються з необхідністю заміни масляних, повітряних або паливних фільтрів. Оригінальні фільтри будь-яких типів завжди є в наявності, так як Passat B7 широко представлена на ринку. Також не важко буде знайти деталі двигуна, оптику та ін.
Надійність, комфорт і лаконічність дизайну забезпечило Volkswagen Passat лідерські позиції з продажу в усьому світі. Volkswagen Passat - це якість, перевірена часом!