19.02.14

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer - це в першу чергу водіння, яке приносить вам задоволення. Вражаючий дизайн з елементами агресивності не залишить байдужим жодного автолюбителя. При розробці цього автомобіля використовувалися характеристики спортивного седана, але назвати його просто міським автомобілем неможливо. Просто подивившись на нього, починаєш розуміти, який потенціал і сила в ньому приховані. Це автомобіль для енергійних людей, які не люблять і не можуть сидіти на одному місці.

lancer

У 2005 році Mitsubishi Lancer став автомобілем року в Росії, завдяки тому, що зміг відмінно поєднувати в собі всі необхідні для споживача якості, такі як багатофункціональний автомобіль з ідеально налаштованої підвіскою і потужним двигуном і цілком прийнятна для цього рівня ціна. Не відчувати себе впевнено за кермом такого автомобіля просто неможливо.

Mitsubishi Lancer виробляється компанією Mitsubishi Motors, і відноситься до автомобілів С-класу. Історія його починається з 1973 року, коли вийшов у продаж перший Lancer. Кожне нове покоління цих автомобілів привносив в своїй зовнішності все кращі і практичні нововведення. Так, тепер вже десяте покоління Mitsubishi Lancer вигідно виглядає завдяки помітному спортивному вигляду, більш удосконаленому стильному дизайну і хорошому вибору модифікацій.

Lancer хвалять в першу чергу за прекрасну керованість, наднадійну конструкцію, відмінну обтічність кузова, хорошу ергономіку, високу прохідність, просторий салон і т.д. Це досить високий автомобіль, що дає водієві і пасажирам хороший огляд і, на відміну від малогабаритних автомобілів, стеля в ньому «не тисне» на голову. Mitsubishi Lancer характеризується високим ступенем надійності і безпеки. При виникненні аварійної ситуації водієві прийде на допомогу антиблокування гальм (ABS) Brake Override System і розподіл гальмівного зусилля, а удар на себе прийме спеціально передбачена конструкція кузова і особливо продумане розташування подушок безпеки.

Економте свої кошти, купуйте запчастини Мітсубісі Лансер у нас, без посередників!

В силу того, що автомобіль отримав широке поширення і визнання в нашій країні, проблеми із запчастинами до нього вже не стоять так гостро, як це було раніше. При ремонті такого надійного і якісно зібраного автомобіля, необхідно використовувати і запчастини належного рівня якості і стандарту для його довгої і успішної експлуатації.