14.08.17

Історія Марки Ауді

На сучасному автомобільному ринку дуже широким попитом користуються автомобілі торгової марки «Ауді». Компанія була заснована в 1909 році винахідником Августом Хорьхом. З самого початку, він створив фірма «Хорьх і Компанія» в містечку Майнгейм. Але потім, внаслідок невдало побудованого шестициліндрового мотора, компанія опинилася на межі банкрутства. Компаньйони Хорьха були обурені і вигнали його з власної компанії. Але винахідник не зневірився і знову створив компанію, яка тепер вже мала назву «Хорьх». Дана фірма була сильним конкурентом, і це стало причиною того, що її конкуренти подали позов до суду на Хорьха. Таким чином, назва організації довелося змінити. Засновник вибрав «Ауді».

Перше авто було випущено в 1910 році (модель Ауді-А), а через рік вийшла наступна модель автомобіля «Ауді-Б». У 1911 року машини вже брали участь в гонках на дистанції більше двох з половиною тисяч кілометрів. Подібні гонки стали заміною відомим пробігам за нагороду німецького принца Генріха. Далі машини торгової марки «Ауді» ставали все більш популярними. Хоча компанія іноді все ж терпіла чимало труднощів.

У наш час компанія «Ауді» знаходиться в складі концерну «Фольксваген» і дуже стрімко розвивається. Такий успіх компанії принесла розробка нової моделі автомобіля «Ауді А8» з кузовом, що отримала найвищі похвали за свою якість, безпеку агрегатів, вузлів і комплектуючих деталей.

Але як відомо нічого вічного в світі немає, тому, час від часу машини потрібно лагодити. Якщо так сталося, що необхідні запчастини для будь-якої моделі автомобіля Ауді, можна звернутися в магазин запчастин Ауді. У нашому магазині доступні всі необхідні деталі для ремонту авто. Ціна на запчастини знаходиться в межах розумного, тому кожен водій може не переживати з приводу ремонту свого авто, адже в магазині допоможуть підібрати те що їм потрібно за досить доступною ціною. Якщо трапиться так, що потрібної деталі не виявиться, працівники магазину зможуть швидко її дістати, так як ми співпрацюємо з багатьма компаніями з постачання деталей цієї марки автомобілів.

Запчастини для Ауді виготовляють багато виробників, як офіційні підрядники компанії, що займаються випуском оригінальних автозапчастин, так і сторонні виробники, продукція яких мало чим по якості уступає оригінальній.

У більшості випадків оригінальні запчастини дорогуваті. Як правило їх застосовують на найновіших марках авто. Деталі інших виробників трохи дешевше, тому вони можуть бути доступні середньостатистичному власнику автомобіля.

Проте, наш магазин може надати покупцеві запчастини будь-яких виробників, і порадити, що краще підійде саме для його автомобіля в разі тієї чи іншої поломки.

Таким чином, наш магазин - надійний помічник у вирішенні багатьох проблем пов'язаних з вашим «Ауді», що можуть виникнути в процесі користування.