27.01.14

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander володіє системою повного приводу з електронним управлінням, що дає можливість незалежного управління кожним колесом. Це дає відмінну керованість на дорозі, чому також сприяє динамічна система курсової стійкості. Система контролю вертикального навантаження на всіх колесах включає в себе незалежну підвіску всіх коліс, великі шини з широкою колією і жорсткий кузов.

outlander

Автомобіль відмінно підходить для наших доріг завдяки відмінній динаміці і великій тязі при малих обертах. Двигун, завдяки системі MIVEC можна найкращим чином використовувати в широкому діапазоні оборотів.

В даний час на ринку Mitsubishi Outlander представлений з трьома різними двигунами MIVEC. 2.0 двигун економічний і з чудовою динамікою завдяки системі зміни фаз газорозподілу. 2.4 двигун має потужність в 170 к.с. і відрізняється низькою витратою палива на великих відстанях. І шестициліндровий V-подібний двигун 3.0 володіє приголомшливою динамікою, стрімким розгоном і здається нескінченним потенціалом.

Дивлячись на цей автомобіль, що рухається, на розум і справді приходить птах, що летить. Весь його корпус і зовнішній вигляд ніби кажуть, що ніхто і ніщо не зможуть з ним змагатися.

Японська якість говорить сама за себе. Така машина як Mitsubishi Outlander вимагає до себе особливого ставлення в усьому, це стосується і запчастин для аутледера і комплектуючих.